Brockmeyer TMS
Hoe maak je gebruik van TMS om potentiële kandidaten te vinden
Hoe maak je gebruik van TMS om potentiële kandidaten te vinden

Aan de hand van jouw vacatures en zoekprofielen vindt de tool potentiële kandidaten op LinkedIn.

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Het eerste dat je moet doen is naar LinkedIn gaan

2. Maak een zoekwoord aan die jouw target doelgroep beschrijft. Ik ga op zoek naar de doelgroep marketing manager

3. Klik op personen

4. Om tussen de 100 en 1500 resultaten te krijgen geef je bij connecties 2de aan. Klik op resultaten weergeven

5. De volgende stap is aan jou om aan te geven op welke locatie je wil zoeken

6. Ga naar alle filters

7. Geef aan binnen welke branche je wil zoeken en klik op resultaten weergeven

8. Dit geeft mij 13.000 resultaten en dat is meer dan genoeg

9. Kopieer de URL-link

10. Ga naar TMS en log in. Maak je gebruik van Sales Navigator of Recruiter? Vink deze opties dan aan bij instellingen

11. Als je op de homepagina bent beland ga je naar messaging

12. Klik op start generating leads

13. Plak jouw gekopieerde URL-link in het vak en klik op Add

14. Klik op Save changes

15. Je bent nu klaar om de geschikte kandidaat te vinden. Succes!